ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Zisis the new generation


Εκπλήξεις ακόμα και στο ποδοσφαιρικό του φινάλε επεφύλασσε για τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας στο ονειρικό για τον ίδιο και τον κόσμο βράδυ της Κυριακής. Τρεις βαθιές υποκλίσεις στο μεγαλείο του ασπρόμαυρου λαού και μια κίνηση του χεριού ήταν αρκετά για να δώσει το μήνυμα. Ο εκτελεστής του "Χάιμπουρι" ( αχ και να ξέρες ρε Ζήση τι δάκρυα χαράς χύθηκαν για σένα και τον ΠΑΟΚ εκείνο το βράδυ ), ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου, ο ποδοσφαιριστής που έχασε τις μεταγραφές σε Μίλαν και Γιουβέντουτς για ένα καπρίτσιο του προέδρου της Περούτζια, συνέδεσε το ποδοσφαιρικό του τέλος με την ανατολή της νέας του σταδιοδρομίας στον ΠΑΟΚ.
Με γνέψιμο του χεριού του ( μετά τις υποκλίσεις ) και την κίνηση... `` πάμε όλοι μαζί `` έδινε το σύνθημα για τη νέα εποχή που βιώνει ο ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας από χθες είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εγχειρήματος που πραγματοποιεί από τον Ιούνιο ο πρώην συμπαίκτης του και προσωπικός του φίλος Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο Ζήσης κάλεσε τον κόσμο ενωμένοι να προχωρήσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ στη νέα εποχή που τόσα πολλά υπόσχεται για τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου.
Με όπλα του την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, τις εμπειρίες που αποκόμισε στην 6ετή του καριέρα σε Ιταλία - Ισπανία και φυσικά το μοναδικό του χαρακτήρα ο Ζήσης θα βάλει τη δική του σφραγίδα τα επόμενα χρόνια στον Δικέφαλο. To σύνθημα των - πάντα εφευρετικών - οπαδών του ΠΑΟΚ την επομένη του "Χάιμπουρι" θα μετατραπεί σε Zisis the new generation.
Αρχικά ήθελα να κάνω μια μίνι ανασκόπηση στη ποδοσφαιρική πορεία του Βρύζα. Σκέφτηκε καλύτερα και αποφάσισα ότι όσα πέτυχε είναι γνωστά τα καταγράφουν οι ιστορικοί και τα γνωρίζουν οι φίλαθλοι. Έτσι αποφάσισα απλά να σταθώ στην επόμενη μέρα της καριέρας του που θα είναι το ίδιο ένδοξη.Σ. Σ. Με άνεση μπορούν ο Θόδωρος και Ζήσης να υποστηρίξουν ότι τα όνειρα - ακόμα και τα πιο μακρινά - βγαίνουν αληθινά. Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια. Από τον Ιούνιο του 2004. Σίγουρα δε ξέχασαν και οι 2 τις ατέλειωτες συζητήσεις και τα όνειρα που έκαναν κάθε βράδυ στο ίδιο δωμάτιο. Ονειρεύονταν - στο περιθώριο των αγώνων του ΕΥΡΟ - να έρθει κάποτε η μέρα να ξαναφορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να έχουν την τύχη να διοικήσουν την ομάδα χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους. Σήμερα αμφότεροι ζούν το όνειρο τους. Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: