ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Πόσο τους πονάει όταν ο ΠΑΟΚ… κερδάει ;

Η φάμπρικα ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί. Πονάει. Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι πρόβλημα για το μεγαλύτερο γλείφτη της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Τον τσάτσο που γυρίζει το κεφάλι όταν τον φωνάζουν Παπαδημητρίου. Ο άνθρωπος που αντί να είναι μέλος του συνδέσμου των τσάτσων είναι μέλος των δημοσιογράφων επέτρεψε τον πρώην άνδρα της Μάρθα Καραγιάννη να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ. Ο περίγελος των Ελλήνων γκολκίπερ με εντολή των αφεντικών του ( με 300 ευρώ κάνει κωλοτούμπες για τους μετόχους του πολυμετοχικού ) επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ γιατί όπως είπε ευνοείται από τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ που πήρε πέναλτι μετά από 9 αγωνιστικές ευνοείται. Ο περίγελος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και λάτρης της μπαρμπουτιέρας έκανε αναφορά και στη συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Μάκη Γκαγκάτση. Κι ολ΄ αυτά με τον περίγελο της Ελληνικής δημοσιογραφίας τον αρχιτσάτσο Παπαδημητρίου να χαμογελάει και να παροτρύνει τον πρώην άνδρα της Μάρθας Καραγιάννη να πει περισσότερα. Τόσο πολύ πονάει όταν ο ΠΑΟΚ…κερδάει. Τόσο πολύ οργανώνονται σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όλα τους ενοχλούν. Και μέσα σ΄ όλα ο υπάλληλος προέδρου ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης που με τον τίτλο του καθηγητή διαιτησίας αναλύσει τις φάσεις κατά πως το βολεύει. Ναι στον περίφημο Βαρούχα αναφέρομαι που δεν παραλείπει με κάθε ευκαιρία να δείχνει τα αντιΠΑΟκτσήδικα αισθήματα του. Και όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες τους πληρώνεις εσύ φίλαθλε οπαδέ του ΠΑΟΚ. Εσύ που παλεύεις για να εισπράξεις 900 ( στην καλύτερη περίπτωση ) ευρώ το μήνα πληρώνεις τους καραγκιόζηδες σα τον Παπαδημητρίου, τον Κωνσταντίνου και τον Βαρούχα. Ε, άντε στο διάολο όλοι σας. Δεν σας αντέχουμε. Δεν έχουμε άλλη υπομονή να σας βλέπουμε να πολεμάτε τον ΠΑΟΚ. Η ανοχή μας πρέπει να τελειώσει τώρα.

4 σχόλια:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε...

PAOK TRELA PARE TOY GAYROY TA BRAKIA NA TRELATHI O PAPADIMITRIOY KAI NA LEEI OTI MAS BOHTHAI I DIATISIA.STA PAPARIA MIAS,STA TRIA MAS KAI DIO AYGA TOYRKIAS.OYST APO DO?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι.Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει και αυτοί δεν λένε να το χωνέψουν.
Μιλάει για διαιτησία ο βάζελος.Αν είναι δυνατόν!Και ειδικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος πήρε πρωτάθληαμ εξ΄αιτίας του διαιτητή Λίτσα!Θα μας τρελάνουν τελείως!
Και ο άλλος ο τσάτσος ο πουρουπουπου, δεν είπε τίοτα και δεν άφησε τον Γιώργο Μίνο να διαβάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!
Στις 22:45 πήρε να κάνει παρέμβαση ο Κυριάκος Κυριάκου (υπέυθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και δεν τον άφησαν να μιλήσει παρα μόνο στις 2:15!!!Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τα φτερά του και αυτό ενοχλεί τοτυς τσάτσους και τους γλύφτες των μεγαλομετόχων του ΠΟΚ.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

Panagiotis είπε...

Κύριοι της Αθλητικής Κυριακής. Ξέρετε που πέφτει ο Χωρτιάτης? Αν ναι, καλώς, πάμε παρακάτω, αν όχι, είναι ένα βουνό στη Βουλγαρία. Λοιπόν, σκαρφαλώστε στο ραντάρ που έχει στην κορυφή, πάρτε φόρα και... κλάστε μας μια μάντρα αρχίδια. :ο) μαλάκες. Πληρώνουμε για να σας βλέπουμε και να σπάμε πλάκα.

Ο κος Κωνσταντίνου.... Τώρα, επειδή είναι μαλάκες τους έχουμε γραμμένους. Ας λένε ότι θέλουν. Όλοι ξέρουν τι εστί Αθλητική Κυριακή και τί αλήτης που ήταν (και είναι) ο Κωνσταντίνου, με τις σαγονάρες. Τον Βαρούχα δεν τον παίρνει πλέον κανένας σοβαρά. Ο Παπαδημητρίου δεν είναι απλά τσάτσος είναι που-τσάτσος. Αυτά δεν είναι επιθέσεις εναντίον του ΠΑΟΚ αυτά είναι παπαριές κάποιον που τους ξέρει όλος ο κόσμος τι ξεφτίλες είναι.

@Panteli
έτσι που παίζει ο γαύρος, με μυρίζει τριάρα...

TRELLOS είπε...

Για τους άραβες δε θα γράψεις τίποτα ή περιμένεις να οδηγηθεί σε ναυάγιο η συμφωνία???(Αυτό ήταν αστείο αλλα για άραβες σοβαρομιλάω..)