ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άξια συγχαρητηρίων είναι η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιτέλους οι θέσεις του Δικέφαλου απέκτησαν την δυναμική που υπαγορεύει και ζητά από την ΠΑΕ ο κόσμος του Δικεφάλου. Απλά και ξεκάθαρα η διοίκηση Ζαγοράκη οφείλει να καταδεικνύει τους εχθρούς του ΠΑΟΚ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση για την κατάπτυστη Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ που έδειξε ασέβεια στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ με τη στάση των 2 παρουσιαστών τις και του Βαρούχα που δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε φανατισμένος εχθρός του ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει…``Λυπούμαστε που η ιστορική "Αθλητική Κυριακή" έχει μετατραπεί από αθλητική εκπομπή σε φερέφωνο των ομάδων, των οποίων η Δημόσια Τηλεόραση απέκτησε τα δικαιώματα, πληρώνοντας παράλογα πολλά χρήματα του ελληνικού λαού.
Η φαρσοκωμωδία πρέπει να σταματήσει πριν και ο τελευταίος νοήμων φίλαθλος αηδιάσει με την εικόνα που του μεταφέρουν οι δημιουργοί της εκπομπής και στρέψει εντελώς την πλάτη του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει ως κατευθυνόμενες τις τοποθετήσεις των δυο παρουσιαστών και του "καθηγητή-αναλυτή" που μόνιμα είναι εχθρικές απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, που γεμίζει τα γήπεδα, απαιτούν σεβασμό και επίσημη συγγνώμη από τη Δημόσια Τηλεόραση ``.
Απόλυτη στήριξη ( απόλυτα δικαιολογημένα ) παρείχε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιώργο Γεωργιάδη καταδικάζοντας την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ που δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν ο Νικολόπουλος χτυπούσε τον Μπαιάνο με τον πλέον αντιαθλητικό τρόπο στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ηρακλής στην Τούμπα. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν που ο ΠΣΑΠ του Αντωνιάδη αδιαφόρησε για αντιαθλητικά χτυπήματα σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Διαβάστε την πληρωμένη απάντηση της ΠΑΕ στην κατευθυνόμενη ( από ποιόν άραγε ) ανακοίνωση του ΠΣΑΠ : `` Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει έκπληκτη από το πόσο εύκολα ο ΠΣΑΠ έγινε "μαριονέτα" στους επικοινωνιακούς ελιγμούς άλλων ομάδων, επιτιθέμενος σε έναν ποδοσφαιριστή με αποδεδειγμένο ήθος στα ελληνικά γήπεδα. Δεν θυμόμαστε να κάνει το ίδιο σε κραυγαλέες και πραγματικά αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ποδοσφαιριστών στο παρελθόν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική πορεία και άριστο χαρακτήρα και για το λόγο αυτό φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα μας. Οποιαδήποτε επίθεση στο πρόσωπό του, ισοδυναμεί με επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα ταχεία ανάρρωση ``.

Δεν υπάρχουν σχόλια: