ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Εχθρος του ΠΑΟΚ ο ΠΣΑΠ

Κοινή διαπίστωση όλων μέσα στον ΠΑΟΚ είναι πλέον ότι ο ΠΣΑΠ προστίθεται στη λίστα των εχθρών του Δικεφάλου. Η άνθηση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα αποτελεί όχι απλά αγκάθι στα πλευρά τους αλλά ένα μαχαίρι στο λαιμό τους. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε μια πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα κίνηση ζητούν απο τον ΠΣΑΠ να ανακαλέσει την ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος του Γιώργου Γεωργιάδη. Οι λέξεις συναδελφικότητα και ομάδα αποκτούν νόημα στον ΠΑΟΚ και αποδεικνύουν ότι στα αποδυτήρια της ομάδας γίνεται βίωμα το σύνθημα μας..." Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα ". Δε χρειάζονται περισσότερα λόγια. Δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση των παικτών ( συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία της Τούμπας απο την Κυριακή αφιερωμένη στους καταδότες που κατοικοεδρεύουν στην Θεσσαλονίκη ) : Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαιτίας της αδικαιολόγητης επίθεσης του ΠΣΑΠ στον Γ. Γεωργιάδη και με αφορμή την βράβευση του Λ. Χριστοδουλόπουλου ως MVP της 20ης αγωνιστικής μέσω της ψηφοφορίας του ΠΣΑΠ, έχουν να δηλώσουν τα εξής:
- Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την "βίαιη" και "αντισυναδελφική" ανακοίνωση του ΠΣΑΠ εναντίον του αρχηγού μας, Γ. Γεωργιάδη, που ουσιαστικά στιγματίζει την καριέρα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή.
- Σεβόμαστε την επί πληρωμή ψήφο του φίλαθλου κόσμου και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραλάβει το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.
- Ζητούμε από τον ΠΣΑΠ στο εξής να εξαιρούμαστε από τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες, μέχρι να ανακαλέσει την ανακοίνωση εναντίον του Γ. Γεωργιάδη.
- Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποβάλλει την παραίτησή του από μέλος του ΠΣΑΠ.
Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: