ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Ξέρετε πως σκέφτονται 2 παλαίμαχοι ;

Να προκαλέσουν φθορά στον ΠΑΟΚ και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη με διάφορους τρόπους προσπαθούν μήνες τώρα δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο καθένας για δικούς του λόγους έχουν πάρει αποστάσεις από τη διοίκηση. Για αυτό κανείς δε μπορεί αν τους κατηγορήσει. Το μεμπτό της συμπεριφοράς τους είναι οι ανακρίβειες και οι αναλήθειες που χρησιμοποιούν με μέλη του ΠΑΟΚ όταν αναφέρονται στην ομάδα και στον Ζαγοράκη. Αυτό που με λύπη διαπιστώσουνε είναι ότι στην προσπάθεια τους συμμετέχουν και δημοσιογράφοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους και δεν έχουν την πρόθεση να προκαλέσουν προβλήματα προς όφελος των δυο παλαιμάχων.
Το paokpress.blogspot.com δε κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Θα σας αποκαλύψει ότι δυο παλαίμαχοι είναι ο Κώστας Ορφανός και ο Κούλης Αποστολίδης. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αντιπολιτεύεται τη διοίκηση θεωρώντας ότι γιος του ( που δεν έχει σχέση με όσα συμβαίνουν ) αδικείται που δε χρησιμοποιείται στους αγώνες της ομάδας μας. Προσπάθησε μάλιστα να κάνει και παρέμβαση χωρίς φυσικά να πετύχει τίποτε απολύτως καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται όσους ( καλώς η κακώς ) θεωρεί ο προπονητής ικανούς και όχι όσους θα ήθελε η διοίκηση.
Στο ίδιο μήκος κύματος και πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος που πέρασε στην αντιπολίτευση θεωρώντας ότι ο Ζαγοράκης έπρεπε να υποκύψει στις πιέσεις του Κώστα Αλεξάκη που ήθελε να χρησιμοποιήσει τον ΠΑΟΚ ως όχημα για να εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Ο Ζαγοράκης είχε κλείσει τότε την πόρτα προφανώς γιατί κατάλαβε ότι πρόθεση του ομογενή δικηγόρου δεν ήταν να επενδύσει στον ΠΑΟΚ αλλά να χρησιμοποιήσει το όνομα του για να αποκτήσει προβάδισμα για τον έλεγχο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον τρόπο σκέφτονται και λειτουργούν οι δυο παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ. Ακόμα και οι δημόσιες τοποθετήσεις έχουν αντιπολιτευτικές τάσεις. Στο βάθος του μυαλού τους έχουν ότι μια πιθανή αποχώρηση του Ζαγοράκη από τη διοίκηση θα αποτελέσει ευκαιρία να επιστρέψουν στη διοίκηση της ΠΑΕ και να εξυπηρετήσουν ο καθένας τους δικούς του σκοπούς και στόχους. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ορισμένα πράγματα για να ξέρετε τι γίνεται στο παρασκήνιο και πόσο υστερόβουλα λειτουργούν άνθρωποι που υποτίθεται ότι αγαπούν αυτή την ομάδα. Και όπως έχετε καταλάβει όσοι μας επισκέπτεστε καθημερινά, συχνά ή έστω όταν έχετε χρόνο έχουμε πολλά να σας πούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

2 σχόλια:

NOVITO είπε...

Ε ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΟΚΤΣΗ ΟΡΦΑΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ....

palalos είπε...

παλαίμαχοι-ξεπαλαίμαχοι, κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ , δεν έχει την ασυλία και το δικαίωμα, να πλήτει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ...Ο ορφανός ήταν ανέκαθεν γενίτσαρος και ύπουλο πιόνι..ο κούλης όμως γιατι??μηπως επειδη δεν εφαγε οσα ηθελε???