ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Οι αποφάσεις του Ζαγοράκη

Η πολιτική χαμηλών τόνων που έχει επιλέξει ο Θόδωρος Ζαγοράκης μόνο τυχαία δεν είναι. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λαμβάνει καθημερινά μηνύματα για την αξία… του υλικού που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει τις σαρωτικές αλλαγές ενόψει της νέας περιόδου. Οι παίκτες που βιολογικά δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, οι παίκτες που ψυχολογικά έχουν κουραστεί, οι παίκτες που δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας καθώς επίσης και όσοι δε θέλουν το Σάντος ( υπάρχουν και τέτοιοι που έχουν επηρεαστεί και παρασυρθεί από το άρρωστο περιβάλλον του ΠΑΟΚ ) μετρούν ώρες στην Τούμπα. Ο Ζαγοράκης έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και σε συνεργασία με το Ζήση Βρύζα θα προχωρήσουν μέσα στο Μάιο στη γενική εκκαθάριση που προβλέπει την απομάκρυνση 10 συνολικά ποδοσφαιριστών σε πρώτη φάση. Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί προβλέπει την απομάκρυνση τουλάχιστον 12 έως 14 παικτών που για τους λόγους που προαναφέρουμε δεν έχουν θέση στην Τούμπα. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι 2 παίκτες που δε σεβάστηκαν το όνομα της ομάδας στην οποία αγωνίζονται και το βράδυ του Σαββάτου ξενύχτησαν σε γνωστό club της Θεσσαλονίκης όπως αποκάλυψε το http://www.ultraspaok.gr/. Ο Ζαγοράκης δεν είναι ο τύπος του προέδρου και του ανθρώπου που θα διώξει ένα προπονητή για να αποκτήσει άλλοθι και να πάρει παράταση η θητεία του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας. Πιστεύει στο Σάντος θα τον στηρίξει αισιοδοξώντας ότι ο νέος ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ της νέας περιόδου θα χαρίσει σε όλους μας όσα ονειρευτήκαμε και δε γευθήκαμε. Υπομονή σε ένα μήνα θα ξεκινήσει η δημιουργία της ομάδας που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

2 σχόλια:

renos είπε...

Οι παίκτες έχουν ευθύνες αλλά βασικός υπεύθυνος είναι ο Σάντος. Μηδενική βελτίωση της ομάδας στη μία ολόκληρη αγωνιστική σεζόν που την έχει στα χέρια του. Η στήριξη του Θόδωρου στον Σάντος είναι λάθος και πρέπει να το επισημαίνουμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!

Unknown είπε...

συμφωνω οτι ο Παοκ δεν εχει πολλους καλους παικτες. Ομως μην ξεχναμε ρε παιδια οτι ο Σαντος ανελαβε την ομαδα πολυ νωρις ενταξει δεν εκανε την προετοιμασια ομως τι εδειξε αργοτερα κατι θα επρεπε να δειξει. Ο μονος λογος που πιστευουμε ακομα στον Σαντος ειναι ι εμπιστοσυνη που του δειχνει Ο προεδρος μας Ο Θοδωρος. Αφηστε ολα τα λαμογια να κανει την δουλεια του μην επεμβενεται που ησασταν ολοι εσεις οταν η ομαδα ηταν στ προθυρα του γκρεμου, σας ρωτω που ησασταν μονο λογια το παλικαρι ανελαβε χωρις δευτερη κουβεντα και τραβηξει τα μυρια οσα παοκτσηδες μην το ξεχνατε ποτε αυτο. Στηριξη στον ζαγορακη μονο με αυτον υπαρχει ελπιδα ισως να δουμε ασπρη μερα