ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Ξενυχτάνε οι αρχηγοί Γιώργο ;

Το ακούσαμε αλλά δε θέλαμε να το πιστέψουμε. Θεωρούσαμε ότι πρόκειται για επιχείρηση λάσπης στο πρόσωπο του αρχηγού. Από μια σύντομη έρευνα διαπιστώσαμε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Δυστυχώς η πληροφορία αφορούσε τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ασπρόμαυρης κερκίδας συμπεριφέρθηκε με το χειρότερο τρόπο απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του 2 μόλις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο αρχηγός της ομάδας που η διοίκηση και οι συμπαίκτες του τον τίμησαν δίνοντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού δυο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γλεντούσε μέχρι τα χαράματα σε γνωστό club της Θεσσαλονίκης αδιαφορώντας για την αγωνία χιλιάδων οπαδών που ζούσαν και ανέπνεαν για το συγκεκριμένο αγώνα. Το θέμα που μας δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό είναι ότι το ατόπημα του αρχηγού το γνώριζαν τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία που δεν αντέδρασαν. Ένα λάθος δεν ακυρώνει μια τεράστια καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σίγουρα όμως υποδεικνύει τους λόγους της αγωνιστικής κατηφόρας του Δικεφάλου στη φετινή περίοδο. Ένας ακόμα λόγος που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ακράδαντα ότι στον ΠΑΟΚ χρειάζεται εκ βάθρων ανανέωση του υλικού για μια σειρά από λόγους που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί και ο πιο νεαρός υποστηρικτής της ομάδας μας. Όταν ο Γιώργος Γεωργιάδης αδιαφορεί για ένα ντέρμπι ( όποια κι αν είναι η δικαιολογία του ) γιατί να μην ακολουθήσουν την ίδια τακτική οι Κνολ και Μαλεζάς που έκαναν ακριβώς το ίδιο ( όπως αποκάλυψε το www.ultraspaok.gr ) μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

4 σχόλια:

logothetis είπε...

Με όλο τον σεβασμό αλλά δύο μέρες πρίν είναι η πέμπτη.Πέμπτη δεν γνώριζε ο Γεωργιάδης ότι θα παίξει στον αγώνα μια και ήταν τιμωρημένος και παρασκευή βγήκε η απόφαση ότι μπορεί να αγωνιστεί και τον έβαλε ο σάντος στην αποστολή.

obelus είπε...

Ρε παιδιά καλή η προσπάθειά σας αλλά εδώ αλλά εδώ κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Εκτός από το ότι ο ρόλος των οπαδών δεν είναι να κάνουνε τους ντετέκτιβ ο Γεωργιάδης ήτανε και καλά τιμωρημένος για 5 αγωνιστικές. Διορθώστε το κείμενο γιατί είναι κρίμα αυτός ο ποδοσφαιριστής να στιγματίζεται.

paokepanomi είπε...

συμφωνω με τους παραπανω
αν και δε θα πρεπε να ξενυχταει κανεις ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ ιδιαιτερα πριν απο εν ντερμπυ, παιζει δεν παιζει , δινω ελαφρυντικο στον αρχηγο .

Unknown είπε...

nai paidia diorthoste to o georgiadis exei prosferei.bebaia eimai tis apopsis oti ti kalokairi prepei na aposyrthei na ton timisoun kai na tou dosoun ena posto stin pae apo opou tha mporei na prosferei stin omada, isos san skaouter