ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

O Πάβελ Κόβατς για τον ΠΑΟΚ

Σε προφορική συμφωνία με τον Πάβελ Κόβατς για την επόμενη διετία προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Ο Κόβατς ξεκίνησε τις συζητήσεις του με τους εκπροσώπους του Δικεφάλου από το Δεκέμβριο. Όπως προκύπτει από πληροφορίες που πηγάζουν τόσο από το περιβάλλον του παίκτη όσο και από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος θα είναι ο ένας από τους δυο γκολκίπερ που θα αποκτήσει η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο. Οι επαφές των δυο πλευρών θα ολοκληρωθούν μετά το επίσημο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ανεξάρτητα με την παραμονή ή όχι του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην κατηγορία. Θεωρείται δεδομένο ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος καθώς ο Απόλλωνας δεν έχει τη δυνατότητα να τακτοποιήσει τις οφειλές του που χρονολογούνται από τον Οκτώβριο. Ο Κόβατς θα μείνει στην ομάδα του μέχρι το τέλος της περιόδου με διάθεση να υπερασπιστεί την εστία της.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

poli kali metagrafi tha boithisei kai tha boitheisei kai fernadez na beltiothei kai na min epanapavetai

gianniotis είπε...

paidia mipos mirizei apomakrinsi fernadez?pantos an einai na ton antikatastisei o kovats einai mia xara metaggrafi.tha mpoun kai fragka sta tameia....elpizo oxi apo ellada

Unknown είπε...

kai an mirizei apomakrinsi fernadez den peirazei.poia i beltiosi toy portogaloy?mideniki!an dosoyn ta lefta poy zitaei o paok as ton poylisoun, me ekeina ta lefta tha paroume termatofilaka kai malista kalitero.deite thn skoda xanthi ti termatofilakes briskei kathe fora kai tous mosxopoulaei.giATI OXI KAI O PAOK.O KOVAC MIA XARA EINAI KAI PROSOPIKA PISTEVO AYTI TI STIGMI KALYTEROS APO POSRTOGALO.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί από τώρα;; ακόμα δεν πέσαμε. Λίγο υπομονή... Με στεναχωρείτε πολύ.

Δείτε κι εδώ τα αίσχη του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ
http://apollonkalamarias.wordpress.com/2008/04/03/aisxos/

NOVITO είπε...

Αν αληθεύει το σενάριο:
1)Ναι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας
2)Ελπίζω αν και εφόσον αποκτηθεί να μη πουληθεί ο Φερνάντεζ(πιστεύω στα προσόντα του σαν τερματοφύλακας,άσχετα από την φετινή μέτρια πορεία του)σε άλλη ελληνική ομάδα.
3)Μη χαλάσουν οι καλές σχέσεις με την Καλαμαριά άσχετα αν πέφτει Β' εθνική κι ας ακούγομαι ρομαντικός!
4)Αν είναι να'ρθει θε να ρθεί αλλιώς ας προσπεράσει!Άλλωστε η ομάδα μας αλλού πονάει ΠΟΛΥ και όχι στην θέση του τερματοφύλακα!
5)Ας μη ξεχάσουμε το περσινό "πούλημα" που έκανε στην ομάδα μας ενώ έιχε και πάλι συμφωνήσει προφορικά!
6)Κυριακίδης και Γλύκος τι θα γίνουν;Είχαν τις ευκαρίες να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στον ΠΑΟΚ μας η όχι;

Ειλικρινά προσωπικά δε μου καίγεται καρφάκι αν θα έρθει η όχι , αν και θα δημιουργήσει λίγο ανταγωνισμό στην θέση γιατί ο Ντάνι επαναπαύεται και έχει πέσει πολύ φέτος.....

antireporter είπε...

δεν πιστευω ενασ παιχτησ να παιζει πολυ καλη μπαλα για 2 χρονια και φετοσ να σερνετε και να φταιει αυτοσ.το καλοκαιρι καοποιοσ δημοσιογραφοσ ελεγε οτι ο φερναντεζ το παιζει τραυματιασ!!!και ενω ο φερναντεζ ηταν με καποιουσ οργανωμενουσ και με πρησμενο ποδι ,αυτοσ εκεινη την ωρα ελεγε ψεματα οτι το παιζει τραυματιασ.ο φερναντεζ περυσι ηταν 3 μηνεσ τραυματιασ με ραγισμενο πλευρο.και φετοσ 2 μηνεσ με σπασμενο δαχτυλο!!!παιζει ανελειπωσ χωρισ να υπαρχει καποιοσ να τον αντικαταστησει επαξια!!!αν λοιπον φταιει ο φερναντεζ ασ φυγει ,αλλα να φυγουν και ολοι αυτοι που καταντησαν ενα περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ εδω.επισησ οι αναφορεσ δημοσιογραφων για 6 βαθμουσ μυωπιασ ασ προσεχουν λιγο τι λενε(τσορμπατζογλου)κατα τα αλλα πολυ καλο ρεπορτερ.