ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Για σένα έχω κάνει κρατητήριο και "σκότωσα" για ένα εισιτήριο

Με αφορμή την παράνοια που ζήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από την Τούμπα ξεφύγαμε. Και αφιερώνουμε τις εικόνες που κατέγραψαν οι φωτογραφικές μηχανές και οι τηλεοπτικές κάμερες.
Αφιερωμένο σε όσους δε ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Αφιερωμένο σε όσους εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και περίμεναν επί ώρες στις ουρές την Πέμπτη έξω από την Τούμπα για να βάλουν στην τσέπη τους ένα εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ. Αφιερωμένο σε όσους δημιούργησαν το απίστευτο ρεκόρ των 19.200 εισιτηρίων διαρκείας. Αφιερωμένο σε όσους έχασαν τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ. Αφιερωμένο στους πατεράδες μας που μας έμαθαν να αγαπάμε τον ΠΑΟΚ σας μέλος της οικογένειας μας. Αφιερωμένο σε όσους έγιναν μπροστάρηδες για να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος. Αφιερωμένο σε όσους έδωσαν τη μάχη για την απαλλαγή μας από τους δυνάστες που καταλήστεψαν τον ΠΑΟΚ. Αφιερωμένο σε όσους θέλουν αλλά δε μπορούν να είναι δίπλα μας την Κυριακή στην Τούμπα. Αφιερωμένο σε όσους αισθάνονται ΠΑΟΚτσήδες σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν ζούνε.
ΠΑΟΚ αρρώστησα θέλω γιατρό,
ΠΑΟΚ για σένανε θα τρελαθώ,
για σένα έχω κάνει κρατητήριο,
και «σκότωσα» για ένα εισιτήριο,
δε θα σ΄ αφήσω πότε μόνο να το ξες,
στ΄ αρχίδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες,
θα αφήσω τη ζωή μου σ΄ ένα πέταλο,
που θα φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ σ΄ αγαπώ !
Υ. Γ. Όχι 10.000 αλλά 50.000 εισιτήρια διαθέσιμα να υπήρχαν δε θα μας έφθαναν. Στο επόμενο ντέρμπι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν σε λιγότερο από 3 ώρες που χρειάστηκε για να εξαντληθούν τα εισιτήρια με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: