ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτός ο μοναδικός λαός θα παρασύρει και την ομάδα σε επιτυχίες τα επόμενα χρόνια

Η ιστορία γράφει. Ο θρύλος της Τούμπας ζει και βασιλεύει. Ζήσαμε φοβερές ώρες το βράδυ της Κυριακής γιατί πιστεύουμε ότι πλησιάζει η ώρα που ο ΠΑΟΚ θα γίνει τόσο μεγάλος όσο και ο λαός του. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την ΑΕΚ έγινε η αρχή έχουμε πολλά ακόμα Σαββατοκύριακα μπροστά μας για να διδάξουμε αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να διαλύσει την ΑΕΚ. Αν ο Δικέφαλος εκμεταλλευόταν την ανωτερότητα του στο α΄ ημίχρονο θα είχε τελειώσει το παιχνίδι και δε θα έμενε στην ισοπαλία από το τυχερό γκολ που πέτυχε ο Μπλάνκο στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Στο β΄ σαρανταπεντάλεπτο η κόπωση των διεθνών ( Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιερίνια ) όπως και του Βερόν μείωσαν αισθητά το ρυθμό του ΠΑΟΚ που με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν απείλησε όπως και δεν απειλήθηκε εκτός από τη φάση του Σκόκο στην οποία είχε σωστή αντίδραση ο Κώστας Χαλκιάς. Αυτό που διακρίνουμε ότι μπαίνουν οι βάσεις για να δημιουργηθεί μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει στην καλή της μέρα κάθε αντίπαλο εντός ή εκτός έδρας. Έχουμε υπομονή και περιμένουμε να έρθει η μέρα που ο ΠΑΟΚ παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ θα τα κερδίζει ακόμα και με μέτρια απόδοση.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Όχι και τυχερό το γκολ του Μπλάνκο. Αφού έχει δολοφονικό ένστικτο, έχει τσαμπουκά, κτλ. κτλ. κτλ. Άσε που είναι και... άμπαλος :ο)
Λένε τώρα ότι έπρεπε να το κερδίσουν το παιχνίδι γιατί το αξίζαν. Θα μας καραφλιάσουν αυτοί με τα Αθηναϊκά ΜΜΕ. Πως λέει εκείνο το αρχαίο σοφό ρητό? Ο Αντώνης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια?