ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Η προπαγάνδα ο Πολατιάν και ο Βιερίνια

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες της προπαγάνδας στην οποία βασίζεται χρόνια τώρα η ομάδα που εδρεύει στην οδό Παπαναστασίου. Το καλά οργανωμένο σχέδιο της διοίκησης του Αρη είχε ένα και μόνο στόχο. Να μειώσει την αξία της νίκης του ΠΑΟΚ την οποία θεωρούσαν δεδομένη πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Κυριακής. Η διοίκηση του Αρη είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας στην Τούμπα και είχε φροντίσει να ετοιμάσει την «άμυνα» της. Είχαν πείσει τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις κατά της διαιτησίας. Ξέχασαν μόνο να τους πούνε ότι αν δεν αδικηθεί η ομάδα τους δεν υπάρχει λόγος να γίνουν ρεζίλι. Λόγω και του προβλήματος επικοινωνίας ( δε βρίσκεις Έλληνα παίκτη ή προπονητή στον Αρη ) οι παίκτες δε κατάλαβαν τι τους είπανε και γελοιοποιήθηκαν μπροστά στις κάμερες όταν συντονισμένα άρχισαν να μιλούν για κακή διαιτησία προκαλώντας τα γέλια των δημοσιογράφων που κατάλαβαν πολύ καλά τι είχε συμβεί. Τι να κάνουν τα παιδιά ; Αυτά τους είπανε να πούνε αυτά είπανε ! Τι τους νοιάζει. Σε ένα δύο το πολύ χρόνια θα έχουν επιστρέψει σπίτι τους και τότε θα περιγράφουν τις περιπέτειες τους στον Αρη. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του περίφημου προέδρου του Αρη. Σαφώς επηρεασμένος από το πολύ νερό… που ήπιε κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ήξερε τι έλεγε. Την επόμενη μέρα τη σκυτάλη πήραν οι δημοσιογράφοι που εξαρτώνται από το σημερινό καθεστώς στον Αρη. Στην προσπάθεια τους να καλύψουν τον αποκλεισμό από την Κοπρίβνιτσα, και τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα τους έφταιγαν ο Μπάγεβιτς, ο Ιβιτς, ο Χαλκιάς, ο Αμορόζο και ότι άλλο μπορούσαν να σκεφτούν για γεμίσουν παραμύθια τον κόσμο. Κάποιος ας του πει στο αυτί ότι και η προπαγάνδα θέλει τρόπο. Για τον Πολατιάν και τον Βιερίνια δεν είπαν ούτε λέξη. Άντε τα λέμε στο β΄ γύρο. Έχετε μέχρι τότε καιρό να σκεφτείτε νέες δικαιολογίες. Προπαγανδίστε από τώρα ότι θα φταίει ο διαιτητής. Θέλουμε με κάτι να γελάμε.

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μου κάνει εντύπωση που δεν είπαν για αυτό τον αλήτη το Βιερίνια. Που πάς ρε φίλε και τρέχεις έτσι να βάλεις γκολ? Και πήγες και πάτησες απάνω στο πόδι του Βιτόλο? Ξέρετε παιδιά ότι ο καημένος ο Βιτόλο σφάδαζε από τους πόνους όλο το βράδυ? Του έσπασε το νύχι απ' το μεγάλο το δάχτυλο αυτός ο τύπος ο Βιερίνια.

Τον έχω να βάζει γκολ στο Χαριλάου έτσι για να πάρει το αίμα του πίσω...

Stepas είπε...

Πες τα!Ακριβως έτσι είναι. Διαβάζω αυτά που γράφουν και λένε τα αρειανά και δεν μπορώ να το πιστέψω! Μα είναι τόσο φανατισμένοι που πέφτουν στην παγίδα του Σκόρδα και τυφλώνονται;Δεν μπορούν να δουν ότι η ομάδα τους αγωνιστικά δεν τραβάει και δεν τους φταίει κανένας γι'αυτό;Μόνο μίρλα και γκρίνια για οτιδήποτε. Κι όπως πολύ σωστά λες είχαν έτοιμη την άμυνά τους πριν το ματς της Τούμπας.