ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη

Ο «πόλεμος» σε βάρος του Αρη συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το «ύπουλο χτύπημα» ήρθε από την έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων GPO σε έρευνα που διενήργησε το διήμερο 11-12 / 10 σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1.000 ατόμων μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση ερωτηματολογίου για λογαριασμό της εβδομαδιαίας free press “OLE”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη δύναμη στην Θεσσαλονίκη. Το ποσοστό των φιλάθλων του στο πολεοδομικό συγκρότημα φθάνει το 52,7 %. Η «αδικημένη» και «κατατρεγμένη» ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση με 18 %. Τρίτος είναι ο Παναθηναικός με 11 % τέταρτος ο Ηρακλής με 8,2 % και πέμπτος ο Ολυμπιακός με 6.8 %. Πανελλαδικά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με ποσοστό 11,4 % και ο Αρης στην 5η θέση με ποσοστό μόλις 3,1 % όταν η Ξάνθη βρίσκεται στην 6η θέση με ποσοστό 2.5%. Η ανωτερότητα του Αρη σε βάρος της Ξάνθης είναι της τάξεως του 0.6 %. Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα παρουσιάζεται η ΑΕΚ με 13 %. Μόλις 1.6 % περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό φιλάθλων παρουσιάζει η μέτρηση για τον ΠΑΟΚ και στην Αθήνα ενώ το ποσοστό φιλάθλων της ομάδας που βασισμένη στην προπαγάνδα προσπαθεί να επιβιώσει είναι μηδενικό. Άλλη μια έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ξέρουμε από μικρά παιδιά. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Όσα τρυκ κι αν χρησιμοποιήσουν οι «γκέμπελς» δε πρόκειται ποτέ να γίνουν πιστευτοί. Όσο για τον «πόλεμο» που θεωρούν ότι δέχονται, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόθεση τους είναι να ασκήσουν πίεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης για να κερδίσουν ένα πρωτοσέλιδο παραπάνω. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

2 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μα, καλά, αυτοί είναι εκατομμύρια. Πως έγινε αυτό?

PANTA είπε...

Kata tin gnomi mu i dimoskopisi einai lathos.
Den ksero me pia kritiria egine,alla exontas gnosi pliada allon egkiron dimoskopiseon eimai se thesi na gnorizo oti eimaste triti dinami mprosta apo tin aek.
Kai fisika o rulis exei poli mikrotero pososto.
Einai dinaton na pistevei kaneis oti o papanastasiakos exei 370 xil. kosmo,afu toso analogi ston plithismo tis xoras afto to pososto pu tu dinun.
As eimaste sovaroi.To asteio,gelio somatio tis Salonikis pu den mporei kan na gemisi to aksiothrinito gipedaki tou (afto pu itan stratopedo tis gestapo stin katoxi...) den mporei para na onirevete mono afta ta numera...
Ektos an to psifisan oloi oi mpatsoi,oi asfalites kai oi rufianoi tis xoras.Kati pu den ine dinaton,epidi iparxei kai o vazelos...