ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Συμπαραστάτης του Πανελούδη ο Ιωαννίδης !

Το ρόλο του προστάτη του Τάκη Πανελούδη εξακολουθεί να παίζει ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο Υφυπουργός που από τη μέρα που ανέλαβε θέση στην κυβέρνηση προσπαθεί μόνιμα να βάλει εμπόδια στον ΠΑΟΚ. Χωρίς κανένα φόβο θα απαριθμήσουμε ορισμένα μόνο από τα κατορθώματα του από την ημέρα που ανέλαβε Υφυπουργός αθλητισμού μέχρι την προσπάθεια να διατηρήσει τον Πανελούδη στο προσκήνιο.
1. Εκανε προσπάθειες για να μη πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη χορηγία από τη ΔΕΠΑ.
2. Έκανε παρέμβαση στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Ψυχομάνη γιατί κατά την άποψη του αδικήθηκε ο Αρης από το διαιτητή Σταυρίδη.
3. Έκανε παρέμβαση στους διαιτητές μπάσκετ και στον Στέλιο Συμεωνίδη γιατί κατά την άποψη του ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.
4. Δεν επέτρεψε σε κανένα πρώην ή νυν αθλητή του ΠΑΟΚ να τρέξει με την Ολυμπιακή φλόγα στην Θεσσαλονίκη, «κόβοντας» από τη λίστα ακόμα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Ζαγοράκη.
5. Δεν υπέγραψε επιχορήγηση 50.000 ευρώ που θα έφθανε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μέσω Α. Σ. ΠΑΟΚ.
6. Τέλος είχε καθοριστικό ρόλο στις επαφές του Τάκη Πανελούδη με τους δήθεν αγοραστές Ζήτρο και Καχριμάνη. Αυτό που ουσιαστικά επιχειρεί είναι να μείνει ο έλεγχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Τάκη Πανελούδη προκειμένου να μην αποκτήσει αντίπαλο η ομάδα του ο Αρης στη Θεσσαλονίκη.Αλήθεια κ. πρωθυπουργέ θα ανεχόμαστε για πολύ ακόμα καιρό ένα Υφυπουργό που είχε δηλώσει «καθηγητής της αλητείας» ;

1 σχόλιο:

Μικροεπενδυτής είπε...

Πες τα αδελφέ. Ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα μας φέτος να είναι πως δεν ασκήσαμε δυναμική κριτική στον Ιωαννίδη. Αυτός ο άνθρωπος ξεχνάιε πως είναι υπουργός και νομίζει πως είναι στον πάγκο των αγαπημένων του ομάδων ακόμα.