ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Ο Κώστας Χαλκιάς στον ΠΑΟΚ !

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις κινήσεις ενίσχυσης του ο ΠΑΟΚ. Δεδομένο θεωρείται - σύντομα θα ανακοινωθεί κι επίσημα - ότι ο Κώστας Χαλκιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο διεθνής πορτιέρο έχει έρθε σε συμφωνία με τους Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα για να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ζήτησε χθες απο τη διοίκηση να τον παραχωρήσει στη Μπόχουμ που προσφέρει ποσό 1.200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το Ο. Κ. για να προχωρήσει η μετακίνηση του Φερνάντεζ στη Γερμανική ομάδα και κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του με τον Κώστα Χαλκιά που συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Η απόκτηση του Χαλκιά είναι μια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης άποψη που υπαγορεύεται απο την εμπειρία του και την παρουσία του τα τελεταία χρόνια τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

15 σχόλια:

Opaoktsis4 είπε...

μήπως είναι παπας???? που βρηκες την πληροφορία? αν ειναι αληθεια, πολυ καλη επιλογή

paoktsou! είπε...

an ton klisame poli kala!! apo tin arhi fainotan oti einai paoktsaki trelo! olo me emas epnige ta goal!!!

ramos είπε...

Δε λέω, πέρυσι ήταν το το καλυτερο τέρμα. Φέτος όμως πολύ κουνέλα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΉΡΑΤΕ. ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΏΡΑ Ο ΚΟΥΝΕΛΟΠΝΊΧΤΡAΣ. Α! και τι κομπλεξ αυτο με τον ΆΡΗ ρε παιδί μου. ΕΓΏ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ ΚΆΝ ΣΕ ΑΥΤΌΝ. σας ευχαριστούμε που αποδεικνυετε την ανωτεροτητα μας, 1 στα 2 άρθρα είναι για τον κομπλεξικο και κρατικοδιαιτο ΆΡΗ. καλή συνέχεια και να θυμάστε: ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΆΤΟ - που είστε τώρα- ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ.

Υγ. Μπορείτε τώρα να βρίσετε ελευθερα και να αποκαλύψετε πάλι το επίπεδο σας. Bye.

NOVITO είπε...

ΡΕ EMPEROR ΣΥ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ??? ΑΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ ΤΩΡΑ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ

ΧΑΛΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ......

Π.Α.Ο.Κ. είπε...

κομπλεξικος εισαι εσυ που μπαινεις σε παοκτσηδικα site.

2nisis είπε...

Δεν τρελαίνομαι κιόλας. Αλλά θέλω να δω τι θα λένε οι σκώληκες που μου έλεγαν σιγά μη πάει στο ΠΑΟΚ??? Εδώ δεν μπόρεσε να τον κρατήσει ο άρης"

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να τον παρετε και να δειτε τι εστι κουνελοπνηχτρα και φλωροδηλωσεις...
Το ματς της τουμπας ηταν σταθμος για αυτον...

Οσο αναφορα το blog,επειδη πρωτη φορα μπαινω και δε θα ξαναμπω,ευχομαι ο κομπελξισμος που εχετε με μια μεγαλυτερη ομαδα απο σας να φανει μικρος μπροστα σ'ατον που θα εχετε απο δω και περα...
Γιατι παοκια οσο και να προσπαθειτε να μας φτασετε απο δω και περα μια ζωη θα βλεπετε την πλατη μας...
Περαστικα στα αφεντικα της πολης...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Chris είπε...

Καλοφόρετος και καλό χειμώνα. Αν και δεν νομίζω να γίνει η μεταγραφή γιατί παρολο που ο χαλκιάς παίζει μπάλα για τη ομορφιά του αθλήματος (χοχοχο), δεν μου κάνει για τύπος που θέλει να πληρώνεται μόνο με φιλάκια

NOVITO είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΟΥΠΑ3 ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ????

paok0001 είπε...

H PAOKARA PANO APOLA OLOI OSOI ERCHONTE STON PAOK PAICHTES H DOIIKISH ENAI APLA ERGATES

N.L είπε...

An oloklirothei h metagrfi tha einai mia ousiastiki kinisi kathos oloi gnorizoume tin aksia tou xalkia k den tha mpei sto risko o theo na ferei enan GK pou isos tou vgei patata sto telos.

Kaez the Assassin είπε...

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια,δεν αμφισβητώ την αξία του Χαλκιά,αλλά δεν τον θεωρώ τον κατάλληλο για εμάς.Η λύση του φιλόδοξου Σηφάκη που για 300.000 θα μείνει ελεύθερος με ενθουσιάζει πολύ περισσότερο,είδωμεν.

gpel είπε...

Bγάλανε τα αρειανα και γλώσσα!! lol

Νταξει ο Χαλκιας δεν ειναι και ο καλυτερος τερματοφύλακας του κόσμου, αυτο όμως που ειναι δεδομένο ειναι οτι εσεις ρε ανυπαρκτοι και ατιτλοι αρειανοι παίχτη δεν πήρατε ποτε απο εμάς ουτε στο μπασκετ ουτε στο ποδοσφαιρο. Και κατι τετοιο εμεις το εχουμε κανει ουκ ολιγες φορες.

Ανωνυμε αρειανε παρε πρωτα παικτη απο τον ΠΑΟΚ, αν μπορεις, και μετα ελα να μας μιλησεις.. Κομπλεξικε

gpel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Panagiotis είπε...

Ο Χαλκιάς είναι τερματοφυλακάρα. Αν προσέξατε, ο Όττο στα δύσκολα παιχνίδια βάζει Χαλκιά να παίξει. Κάτι θα ξέρει. Δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε κουνελοπνίχτης :ο) Σωστά;

Και για τους φίλους Αριανούς, μην λέτε για κόμπλεξ κ.τ.λ. γιατί αν διαβάστε το μπλογκ αυτό, τις πρώτες παπαριές εσείς τις γράψατε, (emperor και μετά ο πετράν που δεν ξανάρχεται).

Πάντως οι λέξεις που καταλήγουν σε "πνίχτης" χαρακτηρίζουν τον Αλέκο τον Κούγια, του Άγιαξ, από το μικρό Παρίσι...