ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

"Κλείνει" παίκτη απο την Ιταλία ο Βρύζας

Ταξίδι στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο Ζήσης Βρύζας. Ο συντονιστής των μεταγραφικών κινήσεων του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ιταλία με στόχο επιστρέφοντας να ανακοινώσει την απόκτηση ποδοσφαιριστή με εμπειρία στο «Καμπιονάτο». Ο Βρύζας έχει εντοπίσει επιθετικό στην Ιταλία και με τη σύμφωνη γνώμη του Ζαγοράκη και του Σάντος θα προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του. Η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να προηγηθεί των εξελίξεων που θα δρομολογηθούν για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών της Πόρτο ( Πάουλο Σόουζα, Καζμιερτσακ, Βιειρίνια ) για τους οποίους οι συζητήσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4 σχόλια:

cpit1926 είπε...

Ετοιμαζετε πολυ μεγαλη μεταγραφη απο Ζηση για την ομαδα μας. Πιστεθω οταν ακοθστει το ονομα τοθ ποδοσφαιριστη θα γινει πραγματικος ΧΑΜΟΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !

Unknown είπε...

Πες το μωρέ!

Christos είπε...

ναι ρε πες......δε λενε που δε λενε τίποτα τα υπολοιπα "αθλητικά" sites για ρεπορταζ ΠΑΟΚ, μη μας κρατάς σε αγωνία!

cpit1926 είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ SOLD OUT. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΣΙ..... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....