ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Η "συμμαχία" Ιωαννίδη - Σκόρδα

Σε άτυπο πρόεδρο του Αρη εξελίσσεται ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Οι θέσεις του paokpress.blogspot.com για τις ημέρες και τα έργα του Υφυπουργό κόντρα στον ΠΑΟΚ και πάντα προς όφελος της ομάδας με έδρα την περιοχή Χαριλάου επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά το Σάββατο. Σε αίθουσα του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης ο κ. Ιωαννίδης επί δίωρο συζητούσε με τον Λάμπρο Σκόρδα για θέματα που αφορούν τον Αρη. Αυτήκοοι μάρτυρες βεβαιώνουν ότι ο Σκόρδας μετέφερε στον υφυπουργό διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ζητώντας τη συνδρομή του για την επίλυση τους. Ο Αρης εξελίσσεται στην πλέον κρατικοδίαιτη ομάδα με ατράνταχτες αποδείξεις. Πηγές που αντλούν τις πληροφορίες τους από την Αθήνα αναφέρουν ότι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η στήριξη του Λάμπρου Σκόρδα από τον Γιάννη Ιωαννίδη για την ανάδειξη του σε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα. Θέμα με το οποίο οφείλουν να ασχοληθούν σοβαρά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας μέτρα για τις "συμμαχίες" στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΘΑ ΝΑΙ.39..40.41

Christos είπε...

o skordas pareth8hke apo antiproedros ths superleague kai twra 8a ginei proedros???
kai na ginei siga to pragma....les kai exei thn tromerh eksousia....

cpit1926 είπε...

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ....ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟ !!!!

Panagiotis είπε...

Όπως και νά 'χει το πράγμα, ας ανεβούν και οι δύο στον Χωρτιάτη, να πάρουν φόρα και να μας κλάσουν μιά μάντρα αρ... άντε να μην το πω :ο)