ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Με 4.000.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ πουλά Χριστοδουλόπουλο στον Παναθηναικό

Με το εξωφρενικό ποσό των 4.000.000 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στον Παναθηναικό. Ίσως είναι η μόνο φορά που ο ΠΑΟΚ θα πουλήσει παίκτη και τα χρήματα που θα προκύψουν θα διατεθούν μέχρι ευρώ στην ΠΑΕ για τις ανάγκες τις. Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού και δέχθηκε αυτή του Παναθηναικού που με θεαματικό τρόπο θέλησε να αποκτήσει τον Χριστοδουλόπουλο. Ο «οικοδόμος» όπως έγινε ευρέως γνωστός στο λαό του ΠΑΟΚ ο Χριστοδουλόπουλος δεν αγαπήθηκε ποτέ γιατί ήταν εμφανές ότι δεν είχε ποτέ το μυαλό του στην Τούμπα. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να παίξει σε ομάδα της Αθήνας και θα περιμένουμε να δούμε την πρόοδο του. Η στάση του να απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας για ένα χρόνο και να κάνει εκείνες τις περίφημες δηλώσεις για την οικοδομή… δεν μας επέτρεψαν ποτέ να αισθανθούμε ότι είναι δικό μας παιδί. Ας πάει στο καλό και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα βρει παίκτη να τον αντικαταστήσει με τα χρήματα που θα εισπράξει από τον Παναθηναικό.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

να παει στα τσακιδια το μονο καλο που εκανε ηταν που εφυγε ο αλητης

Ανώνυμος είπε...

Να πάει στο καλό ο οικοδόμος.Το μόνο που πρόσφερε είναι τα 4 μύρια.Μόνος του επέλεξε να γίνει ξένο σώμα για την ομάδα.

Unknown είπε...

στο καλο και να μη μας γραφει κιολας. ακου εκει έκλεισε ο κύκλος του στη τουμπα. Ο μόνος που έφυγε αδικαιολογηταβ για 1 χρόνο έτσι νταηλίκι. ΠΑΟΚ προχώρα. Με αυτά τα λεφτά και με του Ντάνι σχεδον τελειωνουμε με χρέη προς παικτες και προμηθευτές και μετα θα δουν όλοι ποιος είναι ο ΠΑΟΚ

ΩΠΑ είπε...

ΏΠΑ!!! λευτά από τον κο Τίποτε, τον κο Κανένα, τον Κο δεν είμαι εδώ. Στη υγεία σου λαζαράκο και τα ίδια μυαλά και εκεί που πας, για να είναι ακόμη μεγαλύτερο το καλό για μας. Μπράβο ΖΑΓΟΡΑΚΗ στείλε τα μπάζα μας στο Βοτανικό.

Christos είπε...

ρε παιδιά, όλα τα ρεπορταζ λένε για 4εκ. € με τα 2περίπου από ταον ΠΑΟ και τα υπόλοιπα από 2ετή χορηγία του Βγενό....
Σήμερα διάβασα σήλωση του που έλεγε ότι δεν εμπλέκεται με τα μεταγραφικά της ΠΑΕ και δεν δινει χορηγία....τι παίζει??? τελικά θα πάρουμε 4μυριάκια ή όχι??


(αυτή η απόφαση για τον σικαμπάλα πότε παίζει να βγει???μας έπρηξαν αυτοί στο cas...)

geo είπε...

Φιλαράκι κ εγώ το άκουσα αυτό αλλά οι υπογραφές έχουν πέσει συνεπώς μάλλον ήταν βρώμα που ορισμένοι θα ήθελαν πολύ να ισχύει.Κάποιοι ίσως που ήθελαν τον αλήτη το Χριστοδουλόπουλο και τώρα μας λένε πουλημένους που τον δώσαμε αλλού ενώ "το παιδί" ήθελε να πάει σ' αυτούς..Μην το ψάχνεις,η ουσία είναι ότι η ομάδα έβγαλε πολλά λεφτά από έναν παίχτη που ποτέ δεν προσέφερε τίποτα..Καιρός να φτιαχτεί ο νέος ΠΑΟΚ επιτέλους

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΥΓ Κάτι άκουσα ότι υπάρχουν συζητήσεις για πολύ μεγάλο όνομα που ενδέχεται να έρθει και να είναι λέει η μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ..Ξέρει κανείς τίποτα?