ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΕΛΛΑΔΑΡΑ όπως λέμε ΠΑΟΚΑΡΑ

Σε εθνικό σύνθημα εξελίχθηκε το γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο στην Τούμπα «ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό». Οι χιλιάδες Έλληνες που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν στο Σάλτσμπουργκ και παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ισπανία άλλαξαν τους στίχους τους γνωστού συνθήματος ( ωωω ΕΛΛΑΔΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό ) παραδεχόμενοι ότι μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα σε μια κερκίδα. Αυτό ακριβώς είχε γίνει και στο προηγούμενο EURO όταν οι χιλιάδες Ελληνες που βρέθηκαν στην Πορτγοαλία μετέτρεψαν σε εθνική υπόθεση το σύνθημα «σήκωσε το γαμημένο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω» που για πρώτη φορά είχε ακουστεί στην Τούμπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ( 2003 ) με τον Αρη στην Τούμπα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Πρωτοπόρος.

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μα και στο Ελλάδα Ρωσία το τραγουδούσαν αυτό το τραγουδάκι. Μιλάμε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και τα τραγούδια τους δεν παίζονται. Το "σήκωσέ το το γαμημένο" δικό μας είναι και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι.Ο λαός μας είναι μοναδικός.Βγαίνεις 9ος και μαζεύεις στο γήπεδο 25000 κόσμο με ομάδες που απλά συμπληρώνουν το πρωτάθλημα.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!Ολα τα άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Christos είπε...

επειδή για το "ωωωω, ΠΑΟΚάρα...." έχω ακούσει πολλά(ότι το πήραμε από εθνική Αργεντινής και του αλλάξαμε ρυθμό κλπ) και επειδή μένω Αθήνα και είμαι ο μαναδικός ΠΑΟΚτζής της παρέας και δεν με πιστεύουν ότι η λιβερπουλ το πήρε από εμάς, ξέρετε τι έχει γίνει στην πραγματικότητα??

Christos είπε...

αααα...ξέχασα να ρωτήσω....από την υπόθεση σικαμπάλα δεν έχουμε ακόμα κανα νέο,ε?
Μέχρι αύριο δεν θα πρέπει να έχει βγει η οριστική απόφαση?? Λέτε να γίνει καμια έκπληξη και να τη γλυτώσει τελείως(ή με λιγότερα) χρήματα η ζαμαλεκ?
Υπάρχει περίπτωση να εκδικαστεί απόφαση με περισσότερα λεφτά για εμάς?

eksoginios είπε...

προς τον φιλο christakos. Φιλε, να πεις τα φιλαρακια σου οτι μας κοιταν με το ματι στο θεμα της κερκιδας. Παρε δυο link και δωστα να τα δουν και να τουμπεκιαστουν.

http://www.joy.gr/links/link.sx?lid=1664440

http://www.joy.gr/links/link.sx?lid=1793473

ΓΙΝΕ ΠΑΟΚ - ΜΑΘΕ ΠΑΟΚ - ΖΗΣΕ ΠΑΟΚ

eksoginios είπε...

Η καλυτερα απ' ευθειας απο την πηγη τους
http://www.uefa.com/magazine/news/kind=134217728/newsid=632600.html

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/european_football/article1696151.ece