ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Τριπλό χτύπημα με Ζεράρντ, Αναστασάκο και αμυντικό απο το Ιταλικό πρωτάθλημα !

Τριπλό χτύπημα προετοίμαζε ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό τομέα. Η απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου ( πρώτου σκόρερ της Β΄ εθνικής ) ήταν η δεύτερη κίνηση μετά την απόκτηση του Κώστα Χαλκιά. Θα κρατήσουμε την αισιοδοξία του Ζαγοράκη, του Βρύζα και του Γεωργιάδη που εγγυώνται ότι ο Αναστασάκος θα δικαιώσει με την προσφορά του την επιλογή τους. Ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δήλωσε ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη – εν δυνάμει – ομάδα στην Ελλάδα. Η έκπληξη ήρθε με την επιλογή για του Ζεράρντ Λόπεζ Σεγκού. Ο Βρύζας κάνει διάνα με το μέσο που πέρασε με τεράστια επιτυχία από τη Βαλένθια και τη Μπαρστελόνα. Η καριέρα του παρουσίασε κάμψη στη Μονακό αλλά είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παίκτη υψηλών προδιαγραφών από αυτούς που δύσκολα επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα. Η επόμενη κίνηση αφορά αμυντικό. Η δική μας πληροφόρηση αναφέρει ότι θα προέρχεται από το Ιταλικό πρωτάθλημα. Μέχρι το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στους οπαδούς μας.

8 σχόλια:

cpit1926 είπε...

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

ILIEV είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

Christos είπε...

sto metropolis.gr kai sto sport24.gr lene gia aglous ependytes pou endiaferontai...kserete eseis kati parapanw???einai tpt sobaro h periptwseis sabidh kai kampanh??
(menw a8hna kai etsi den exw plhrh enhmerwsh)

NOVITO είπε...

Christako το ενδιαφέρον Άγγλων επιχειρηματιών για να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως αυτό έχει γίνει γνωστό και μεταφέρθηκε στην διοίκηση, τρεις φορές από την Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι σήμερα είναι επόμενο να αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες (αγαπημένη μας συνήθεια). Μέχρι στιγμής οι Άγγλοι επιχειρηματίες είναι οι τελευταίοι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι πότε; Μα μέχρι φυσικά να αποδειχτεί ότι δεν ενδιαφέρονται άλλο και εμείς να περιμένουμε με αγωνία τον επόμενο ενδιαφερόμενο ...........Κι αν σκεφτείς πως την είδηση την έβγαλε ο Πετρουλάκης......

barberis είπε...

Φίλε η περίπτωση Σαββίδη ήταν ότι καλύτερο υπήρχε ποτέ για τον ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι το θάψαν και δεν τον άφησαν.
Ο Σαβίδης έχει την Ζενίτ που πήρε κύπλελο ΟΥΕΦΑ και είναι από τους πλουσιότερους και δυνατότερους Ρώσσους. Μακάρι να ξαναενδιαφερθεί και να τον αφήσουν τα λαμόγια να πάρει τον ΠΑΟΚ.

paokpress είπε...

Ποιός Σαββίδης ρε παιδιά και ποιά Ζενίτ. Ο Σαββίδης δεν έχει καμία σχέση με τη Ζενίτ. Αν είχε λεφτά φίλε θα έδινε μια εγγυητική για να προχωρήσει η δουλειά. Τζάμπα τρελαινόμαστε σα λαός με τέτοια λαμόγια

ILIEV είπε...

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΖΕΝΙΤ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ.

Panagiotis είπε...

Παιδιά, συμφωνώ απόλυτα στο ότι ακόμα και αν συνεχίσουμε όπως είμαστε μέχρι τώρα εμείς πάλι θα στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Όσο για Σαββίδη, ο άνθρωπος μου φάνηκε πολύ γνήσιος, μόνο και μόνο που ζήτησε το γήπεδο. Όχι για δικό του, με ενοίκιο. Αυτό μου λέει ότι επενδύει λεφτά, άρα μάλλον δεν έχει πρόθεση να τ' αρπάξει και να φύγει (βλέπε Γούμενος).

Το θέμα είναι ότι βαδίζουμε σωστά